februar 2013

INGEN UNSKYLDNING DENNE GANG

Herregud, fikk akuratt spørsmålet om vi hadde sluttet å blogge. Det var akuratt da det gikk opp for meg at vi faktisk har blogg, helt sykt hvordan vi kan glemme det ut på en måte.
Kan fint innrømme at motivasjonen ikke har vært noe særlig på topp, også kommer jo skole også en del inn i bildet. Det er ikke så mye å gjøre me det egentlig, bare se posetivt på det og prøve å ta seg sammen.   I det siste så har det faktisk ikke skjedd noe spesielt, alltid småting men ikke noe spennende. Var forresten på workshop portrett fotografering på Vormedal for mindre enn en uke siden. Fikk en melding av denne fotografen over facebook om jeg var interesert til å stille opp for modell bilder, når man får et slikt tilbud er det ikke til å nøle. Så selvsagt ble jeg med, fikk også ta med meg noen venninner om jeg ville, så det gjorde jeg. Var en syk opplevelse og fikk lært mye nytt som jeg ikke hadde peiling på fra før. Fikk også noen bilder, resten får vi på mail i løpet av uken. Kan legge ut noen bilder her, så dere får en liten smakebit.
Hadde du noen gang takket ja til et slikt tilbud? 

 

DAGENS ANTREKK

Slenger ut ett par bilder av dagens antrekk, har rett og slett ikke gjort noe spesielt idag! Har vært en utrolig deilig og avslappende lørdag.
Men nå er det på tide og hoppe til sengs, godnatt alle søtesmå der ute. 

Genser//Monki     Bukse//Gina Tricot


BEFORE I DIE

Hei! Før jeg dør vil jeg oppleve forskjellige ting, og nå tenkte jeg å dele noen av dem med dere:

Hva vil du oppleve før du dør?
Marita

NEW ROOM DETAILS

God kveld alle sammen! Nå har jeg akuratt kommet hjem etter en fantastisk dag i Stavanger by sammen med Elise og foreldrene hennes. Skulle bare på ikea og kvadrat, rett og slett bare for kos.
Fikk ikke handlet meg så utrolig mye, ble bare noen rom detaljer. Var så utrolig mye som fristet av klær og slike ting, men klarte å stå over.
Nå skal jeg ta turen bort til Elise sammen med Anja, skal nemlig snakke om Florida turen som er om noen få måneder. 

Hva synes du?
Sara Gacanica


ENDELIG

Da var endelig spørsmålsrunde videoen klar! Dette tok virkelig sin tid, og med den konsentrasjonen vi har ble det mye kjefting og irritasjon. Her kommer den ivertfall, så får vi håpe på at vi kommer med flere videoer til dere. ♥

PHOTOSHOOT

Hei! Nå har vi akkuratt vært ute og knipset noen bilder, tenkte dette var på tide med tanke på at vi skulle skaffe oss en header. Så heldige som vi er så har Oda vært så snill og takket ja til å lage en header og et design til oss. Så regner med det blir fikset i løpet av kvelden. Vi skal også spille inn svarene til spørrerunden nå, så gled dere! 


Hva synes du om bildene?
Marita Mikkelsen og Sara Gacanica


LØRDAG'S KVELD

Ikke så mye annet enn å si at dette var en uforglemmelig kveld! Rett og slett konge, dette må gjenta seg. Bildene forteller vell egentlig det meste!
♥ ♥ ♥ 

Hva gjorde du igår?
Sara Gacanica

MORGENSTUND HAR GULL I MUNN

God morgen allesammen! Akuratt nå er jeg ferdig pakka og klar til å ta turen ned til Elin. Skal nemlig bort til treningssenteret for å trene, var en del nøling om jeg virkelig orket dette på en lørdagsmorgen.Men til slutt fikk jeg litt vet i hode og begynte å kle meg. Nå må jeg nesten løpe, så kommer kansje et innlegg ikveld! 

 Sara Gacanica
NY JAKKE

Hei!

Endelig, endelig kan jeg si GOD VINTERFERIE! Dette har jeg sett fram til så lenge. Blir deilig å kunne sove så lenge jeg vil, og finne på masse gøy! Forrsten så kommer svarene på spørrerunden ut på video i neste uke, så bare å spørre i vei til da!

På mandag så jeg i ett blad fra selveste Europris, der de selgte noen jakker/flis som så så gode ut at jeg ville ha en! Elsker å ha "koseklær" på lager. Så i går kjørte jeg og mamma opp å kjøpte. Den er i str XL, men er utrolig liten i størrelsen. Kostet bare 250,- , men tipper på at det er dårlig kvalitet...

Hva synes du om jakken? Har du vinterferie?
Marita

KOSEKVELD I GÅR

God kveld!

I går hadde jeg besøk av Esther, der vi egentlig skulle øve til prøve som Sara tideligere blogget om, men det ble ikke akkurat så mye øving. Istedenfor ble det vell mer spising? Var veldig koselig! Så på TV og pratet om alt mulig rart. Veldig fin kveld. Problemet var da, at da hun hadde gått fikk jeg så utrolig dårlig samvittighet på alt jeg hadde spist, så jeg sprang meg en tur å trente veldig hard styrke da jeg kom hjem igjen!

Hva gjorde du på i går?
Marita

PRØVE ØVINGDa har jeg akuratt satt meg godt til rette og er klar til å begynne med øvinga. Helt ærlig så har jeg ikke peiling på hvordan jeg skal få dette stoffet inn i hodet. HATER å pugge inn ting, allerede etter to timer er alt ute av hode igjen. Har bestemt meg for å legge vekk pcn i noen timer mens jeg øver, så satser på det fungerer. Kansje jeg kommer med ett innlegg ikveld, får se hva jeg får tid til.

Husk at spørsmålsrunden enda pågår, og takk for alle kommentarene så langt! Dere er bare så snille ♥
Hater dere også å øve til prøver?
Sara Gacanica 

DA KJØRER VI I GANG MED EN .....

SPØRSMÅLSRUNDE!!!!!! Siden vi ikke har hatt dette tidlige på bloggen tenkte vi at nå var det virkelig på tide! Låver dere at svarene kommer på video så fort vi har fått inn nok spørsmål.
Dere vet vell selv hvor grensen går, eller?  Sara Gacanica og Marita Mikkelsen

LOVE THAT FEELING

Nå har jeg akuratt tatt meg en lang og velfortjent spabehandling! Kom hjem fra en hard treningsøkt for akuratt en time siden. Treneren fylte året idag, så det ble feiret med kake og muffins etterfølgt av en hard treningsøkt. Utrolig deilig å kjenne på kroppen at du faktisk har gjort noe bra. Nå skal jeg lage meg pastasalat før jeg begynner å notere ned litt stoff til en helsikkens naturfagprøve. 

Hva har dere gjort idag?
Sara Gacanica

DAGENS ANTREKK

Hei!

Da er allerede tirsdagen her, og jeg klarer ikke å slutte å fortelle hvor mye jeg ser fram til helg og ikke minst vinterferie♥
I dag lot jeg joggebuksa ligge i skapet, og dro heller fram en litt penere bukse! Kreds til meg selv...

// Bukse - Pieces // Topp - Bikbok //

Nå skal jeg sove litt, så senere kommer Esther til meg å da blir det øving på prøve. Ha en fin kveld!

Hva skal du i dag?
Marita

INNJØP NOK EN GANG

Da var jeg nok en gang hjemme fra en liten shopping's runde! Denne gangen var det litt treningsklær som var i fokus, med tanke på at jeg skal begynne å jogge fast så trengte jeg en lett treningsjakke og slikt.
Ble ikke så mye, men noe ble det. Nå skal jeg rett og slett hoppe i dysjen før jeg begynner å skrive ned litt til naturfag prøven som blir på fredag!
Elsker disse fargene på treningsklærna ♥

 

Likte du innkjøpene?
Sara Gacanica
MY PURSE

Hei!

Nå er jeg endelig hjemme etter en lang og trøtt skoledag. Da jeg satt meg ned i benken lå lommeboka mi på bordet, og plutselig fikk jeg en idè, altså og blogge om hva jeg har oppi den.
Det er ikke noe spesielle ting jeg bruker og ha i den, er vell mer normale ting som folk flest har i lommebøkene sine.// iPhone - Øreklokker - Elevkort - Skoikort - Bank-kort - Penger - Kvitteringer //

Hva har du i din lommebok?
Marita

(Forresten, hvis det er noe dere lurer på så må dere bare spørre så runder vi av med "Ukens spørsmål".)

KVELDSMAT

God kveld!

Nå har jeg akkurat spist en deilig kvelds, og krysset av hvilke valgfag jeg vil ha til neste termin. Det ble bredde idrett, sosiologi og rettslære. Håper jeg liker disse fagene!
Har hatt meg en deilig dusj, og funnet frem kler og sekken er pakket klar til i morgen. Antrekket i morgen er ikke mye å skryte over, eneste ordet som forklarer det er slask.Ser du fram til en ny skoleuke?
Marita

MY WEEKEND


God kveld kjære lesere! For øyeblikket sitter jeg her og holder bokstaveligtalt på å spy. Kom akuratt hjem fra en utrolig koselig middag's tur på egon og er rett og slett sprekk mett. Vurderer å ta meg en joggetur hvis regnet roer seg. Har hatt en fantastisk helg,sammen med fantastiske mennesker. På fredag ble det en shopping runde i Haugesund sammen med storesøstera, så kjekk som hun var kjøpte hun inn mye nytt til meg, tusentakk for det! Senere på kvelden tok jeg turen til Camilla hvor jeg skulle sove, samtidig som Victoria kom senere på kvelden. Hadde en rå kveld med utrolig mye latter.
På lørdag voknet vi opp til pannekaker etterfølgt av spa. Lørdag's kvelden var faktisk rolig, kan ikke huske sist jeg bare brukte den sammen med søstera. Vi lagte oss mye god mat og slappet av med en film, og resten av kvelden kjørte vi bare rundt. Imorgen er det tilbake på skolen, og jeg håper inderlig denne uken går fortere enn toget! Blir desverre ikke så mange bilder å vise, og på toppen av alt blir det ihpone bilder, beklager det! Nå er det på tide å ta seg sammen med blogginga..

Hva har dere gjort idag?
Sara Gacanica
 

NYE TING

Hei!

Beklager for utrooligt dårlige oppdateringer, spesielt fra meg. Skal prøve å skjerpe oss!
I dag er det Søndag igjen, og helgå har som vanlig gått fort forbi, og i morgen starter en ny skoleuke. Kjenner hvor mye jeg gleder meg til ferie, og spesielt finere/varmere vær! Blitt utrolig lei av snø, og kulde...

I går fikk vi noen nye ting til kjellerstua vår som jeg tenkte jeg skulle vise dere. For dere som ikke vet det så er den under oppussing, så er ikke helt ferdig med pynteting enda! Men det kommer seg.

Nå sitter jeg bare her å slapper av, får snart besøk av en venninne og vi skal nok bare se film resten av dagen!

Hva skal du i dag?
Marita

TILBAKEMELDING FRA DERE


Vet ikke helt hva som må til for å få bloggmotivasjonen tilbake igjen.. Har dere noen forslag eller noe dere vil lese om så setter vi stor pris på en liten tilbakemelding.
Sara Gacanica