januar 2013

SØNDAGS MODUS

God dag allesammen! For øyeblikk sitter jeg her og jobber med noen innleveringer som skal leveres inn om ikke så alt for lenge. Har faktisk hatt den værste natten på lenge, fikk ikke så mye søvn så det blir sikkert en tidlig kveld på meg ikveld. Kjenner jeg er helt gåen i kroppen etter all dansinga fra igårkveld. Vi skal også øyeblikk på familiemiddag, så det skal bli deilig.

Senere har jeg egentligt ikke noen store planer, skal mest sannsynligvis bort til frøken Eriksen. Så får se hvor kvelden bringer oss. Håper dere alle får en fin søndag videre!  


We dont lose friends, we learn who our real ones are ♥ ♥ ♥

Sara Gacanica

FILM FRA SELSKAP!

Valgte å legge sammen noen videoklipp fra kvelden, sykt dårlig lyd i begynnelsen når Marita holder tale... men tror det skal være mulig å høre noe av det ivertfall 

UFORGLEMMELIG HELG

Da har jeg akuratt kommet hjem og lagt meg godt til rette! Har nemlig vært i selskap hos Marita, det var rett og slett en konge kveld. Gikk for det meste i dansing,spising og slike normale ting som man faktisk gjør i selskaper. Stemninga var helt på topp og kvelden ble rett og slett velykket. Ved bordet hadde Marita laget en liten tale til hver og enkelt, noe som fikk tårene mine til å trille. Det er noe jeg aldri kommer til å glemme! 

Var også i selskap på fredag til Vilde, var selvsagt utrolig kjekt der også. Så dette ble rett og slett en helt konge kveld. Tok en del bilder ikveld, men ikke noe særlig fra fredagen. Morgen dagen kommer til å gå i lekser og innleveringer for det meste, også trening. Har ikke så mye å så egentlig, som de sier " bilder sier mer enn tusen ord"
 


Likte dere bildene?
Sara Gacanica
 

MY FOUR FAVORITE SHOES

Heisann! Da har jeg tenkt til å vise dere mine fire favoritt sko. Må si at de første er garantert mine favoritt! De er fra nelly om det er noen som skulle lure på det.
Har tenkt til å begynne med slike innlegg som feks "mine favoritt topper, bukser" og slike ting, så satser på det blir bra. Nå fikk dere vertfall ett innlegg i det, kom hjem fra en herlig og lang joggetur for ikke så alt for lenge siden, var sykt deilig å få tankene på noe annet. Kjenner jeg begynner å bli møkklei av disse tidene, rett og slett utslitt. 

Har du noen av disse skona?
Er du interesert i slike innlegg?
Sara Gacanica


BØR LESES

Hei!

Jeg kom innpå en blogg, og jeg ble helt målløs. Kjente tårene i øynene presse på, men jeg fortsatte å lese, og det fikk meg til og se ting i et annet perspektiv enn jeg gjorde før. Alt er ikke alltid som man tror, og man uttaler seg kanskje om ting som man ikke har noen peiling over. Vil bare anbefale alle sammen og klikke dere innom denne bloggen, den er hjerteskjærende.

http://stopscreaming.blogg.no/

Marita

YESTERDAY

God dag alle sammen! Nå sitter jeg her og holder på med noen innleveringer, kom hjem for ikke så alt for lenge siden. Sov over hos Anja inatt, hadde en utrolig koselig kveld. Var hos noen kompiser av typen hennes. Var først hos henne før vi ble hentet og kjørt videre til de, var der noen timer før vi ble hentet av de samme igjen. Var vertfall en utrolig koselig kveld sammen med koselige folk. Senere skal jeg og Monika bort til Elise for å bestille Oslo billetter og hotell til april. Tok desverre kun et bilde igår før jeg gikk, så da blir det ikke noen bilder denne gang. Håper dere alle hadde en fin kveld.Hva er din plan for idag?
Sara Gacanica

ALLMENN LIVET

Hei! Beklager for utrolig dårlige oppdateringer den siste tiden, men i hvertfall jeg (Marita) har ikke hatt noe tid, det har bare vært stress hver dag og har derfor valgt selv og ikke bruke den tiden jeg faktisk har hatt til og slappe av, på bloggen.

Uansett, har ikke noe interessant og skrive om, utenom at nå sitter jeg hos Esther og vi jobber med innleveringer på en søndag.. Ikke gøy, men må man så må man!

Hva skal du i dag?
Marita

gjesteinnlegg

hehe hilsen fra william :) :d

SLØVT

Beklager for helt elendig blogging på oss de siste dagene,satser på det kommer seg. Måtte bare slenge inn ett innlegg til dere før jeg tar turen til en vennine. 
Sluttet to timer tidligere idag, så det var bare utrolig deilig og komme hjem å legge seg i noen timer. Nå må jeg rett og slett løpe ned til bussen, håper alle får en fin helg!


Har dere noen planer for kvelden?
Sara Gacanica
 

INNKJØP

Hallo folkens! Kom hjem for akuratt en time siden ca, var nemlig i Haugesund sammen med mamma. Har begynt å gå til fysioterapauten der en gang i uken. Så da kan jeg tenke meg det alltid blir en liten tur innom noen kjøpesenter. Idag fikk jeg faktisk litt med meg hjem, kjøpte meg en slags jakke som jeg er utrolig fornøyd med. Og nå som det er så kaldt ute trengte jeg virkelig ett nytt skjerf! Kan ikke si vi er så veldig aktive her på bloggen, men det går. Nå må jeg nesten løpe ned til solsenteret, så vi snakkes!

Likte dere innkjøpene? 
Sara Gacanica

KAN BLI SPENNENDE

Da har jeg akuratt kommet ut av dysjen, nykuret hår og stellinga er på plass! Kom hjem for akuratt en time siden ca, somsagt var jeg i Stavanger og det var der hele dagen min ble tilbringet. Var ufattelig koselig, og det er en kveld jeg kommer til å huske utrolig lenge. Ble kjent med to fantastisk nydelige jenter, sykt utadvente begge to! Noe som faktisk betyr utrolig mye, fant ut at de var helt like både meg og Anja! Så dette kan bli utrolig spennende, har mye å se frem til. Tre uker med disse personene er noe å glede seg til ♥ Kjøpte meg også en strikket genser fra monki, elsker rett og slett slike gensere. 
Nå må jeg nesten sette i gang med engelsk leksene før jeg tar kvelden. 


Hva har du gjort idag?
Sara Gacanica

STAVANGER BY NEXT

God kveld folkens! For ikke så alt for lenge siden kom jeg hjem fra en vennine i klassen. Var nemlig der for å øve til et prosjekt vi skal ha på fredag, slik som Marita nevnte i sist innlegg. Kom hjem og la meg godt til rette i senga,der jeg enda ligger. Begynner ikke på skolen imorgen før ti på ti, så det skal bli utrolig deilig å sove litt lenger. Rett etter skolen går turen videre til Stavanger. Skal på noe informasjonsmøte angående Malta reisen i sommerferien. Kommer også til å møte noen av jentene jeg reiser ilag med, så det kan jo bli spennende. Satser på å ta noen bilder som jeg kan vise dere imorgen, så er ikke hjemme før ni imorgen kveld. Derfor blir det nok ikke noe blogging av meg før det.

Så forresten også tilbake på noen gamle bilder,å det er helt sykt hvor fort tiden faktisk fly forbi. Savner de tidene der vi kunne gå lettkledd ute uten å fryse oss ihel. Kjenner virkelig på meg at jeg nå er temmelig lei av denne vinteren. Kan ikke huske sist det var så kaldt og trist.. huff, håper virkelig "depresjonsperioden" snart går over.


Har du også slike vinterperioder hvor du kjenner på deg at du virkelig trenger sommeren nå? 
Sara Gacanica 

CAFÈ

Hei!

I dag fikk vi en god nyhet, og det var at vi sluttet to timer før vi skulle på skolen idag. Derfor tok jeg og noen venninner turen til cafè i byen, og koste oss der! Nå har jeg egentlig ikke noe god tid, for jeg skulle vært og jobbet med ett skoleprosjekt hos en venninne for 20 minutter siden, men jeg er alltid sent ute.... Hoppet rett i chillbuksen når jeg kom hjem, deeilig! Er forresten utrolig trøtt om dagene, må kanskje begynne å legge meg tidligere.Hva skal dere i dag?
Marita
ROOM DETAILS

I og med at Marita la ut bilder av rom detaljer for ikke så alt for lenge tenkte jeg og gjøre akuratt det samme. Tok faktisk en ekstremt opprydning idag, i og med at det var noe som ikke hadde blitt gjort på utrolig lenge. 
Kom forresten akuratt hjem fra ei vennine, har hjulpet henne med eksamens presentasjon! Så håper det går bra med henne imorgen.
I morgen er det tilbake igjen med hardt skolearbeid, satser på uken går utrolig fort.
Her får dere hvertfall ett innblikk i noen av mine rom detaljer. Pleier du og ha slike opprydninger inni mellom? 
Sara GacanicaKOSEKVELD

Hei!

I dag har jeg tilbringt dagen min sammen med Esther. Vi jogget tur i 45 minutter i dag, så er veldig fornøyde begge to! Nå har hun akkurat blitt hentet etter en koselig kveld med tv-kos og prating. I morgen er det på igjen med skole, noe jeg ikke gleder meg til akkurat... Skal bli godt med helg igjen for å si det sånn!Men man får bare se positivt på det, for alt i alt har jeg hatt en utrolig fin fin helg!!

Hva har du gjort i dag? Har du hatt en fin helg?
Marita

ANBEFALING

Hei!

Jeg ville sagt god morgen, for jeg våknet for knappe minutter siden, så lurer på hvordan det vil gå med døgnrytmen min... Jeg tenkte og komme med en anbefaling til dere og bare så dere vet det så er det jeg skriver om produktet min meining, så det er ikke umulig at du ikke synes det samme!Det er en hårkur som er for farget hår. Det er en kjapp behandling på bare 60 sekunder, men er selvfølgelig bedre å ha den så lenge som bare mulig! Resultatet skal bli at håret skal se friskt ut og den hjelper på og holde på hårfargen din. Jeg har merket selv etter at jeg begynte å bruke den så er håret mitt blitt mye mykere, og faktisk mye lettere og håndtere håret hvis jeg skal rette, eller krølle det. Ikke minst så lukter den utroligt godt! Er ikke helt sikker på hvor den er kjøpt siden jeg fikk den som gave.


Nå sitter jeg her i bare morgenkåpa og spiser frokost, og skal snart ut på en løpetur. Kjenner det godt i kroppen idag at jeg trente i går, men det er bare godt å kjenne at kroppen har jobbet litt!


Har du prøvd ut hårkuren? Hva skal du i dag?
MaritaREADY,SET,GO!

God dag alle sammen! Sara som blogger nå, voknet opp idag av et solskinn herlig vær. Nå har jeg akuratt tatt på meg treningsklærna og er klar for å ta meg en joggetur. Når det er slikt vær får du enda mer lyst til å få ræva ut og gjøre noe fornuftig. Har forresten laget meg en "joggetimeplan" over hvor jeg skal jogge og hvor ofte, så håper jeg klarer å fylle den.Pleier dere også å jogge?
Sara Gacanica


 

BLACK AND WHITEHalloen, som jeg låvet skulle jeg publisere ett innlegg før jeg tok turen ut. Så har egentlig ikke så mye å skrive til dere, håper dere får en fortreffelig kveld og koser dere utrolig mye.
Blir så mye mer fornøyd med bildene når de er i svart og hvitt, av en eller annen merkelig grunn. Vi har forresten også tenkt til å begynne med ukas spørsmål, så det er bare til å spør om det er noe dere lurer på så skal vi svare så godt vi kan.

Er det noe dere lurer på?
Sara Gacanica


VELYKKET KVELD

God dag alle sammen!

I går leste dere at jeg skulle på bowling med en gjeng. Det var utroligt koselig, jeg har ikke kost meg så mye på lang tid! Det var folk som var med som jeg ikke har vært med på lenge så alt i alt ble det bare en kanon bra start på helga for meg. Håper dere hadde en like fin kveld!
(Tok ikke så mange bilder som ble bra, men er bedre enn ingenting)


Nå har jeg plantet meg godt ned i sofaen, men etter jeg har gjort min jobb her på bloggen, skal jeg trene. Ble ikke noe av det i går, så da må man ta det igjen i dag!Hadde du en fin kveld i går? Trener du?
MaritaDIAMOND

God morgen kjære lesere! For øyeblikket sitter jeg og venter på at Vilde skal bli ferdig med å stelle seg for hun skal til Haugesund. Jeg har en del ting å gjøre før vi møtes igjen ikveld.
Skal nemlig farge håret og slik. Planen for ikveld er halvveis planlagt, kommer også med et innlegg senere.

Tilbake til det jeg skulle frem til, for en time siden tok vi turen til tannlegeklinikkiken, moren til Vilde er nemlig tannlege.Så snill som hun er tilbydde hun seg og feste på en diamant, takket selvsagt ikke nei til det.
Hadde det også for et år tilbake, men måtte desverre ta den av fordi jeg skulle få streng.. kan vertfall si jeg ble fornøyd, føler liksom det er det lille ekstra!  Så her får dere se ett bilde av resultatet, hater egentlig å legge ut slike bilder, men den vistes desverre ikke på bilde om jeg tok med hele ansiktet.


Hva er deres planer for ikveld?
Sara Gacanica 

FREDAGS KVELD

Halloen, nå er det Sara som blogger! For øyeblikker sitter jeg her sammen med min gode vennine Vilde. Skal sove over her inatt, så dette kan bli koselig. Har akuratt hatt en utrolig deilig spa kveld, noe som jeg virkelig trengte. Elsker slike fredager hvor jeg faktisk bare kan slappe helt av, det slår aldri feil. Har tatt en del bilder som jeg skal dele med dere, så håper de faller i smak.
 Skal øyeblikk lage oss noe mat før vi slår på en film. Er ikke helt sikker på hva planen for imorgen blir, tar det som det kommer egentlig.
Må forresten bare si at vi er utrolig fornøyd med statestikken så langt, rett og slett overasket! Så håper det fortsetter slik. ♥


Ha en fortsatt fin helg folkens!
Sara Gacanica 

BOWLING

Hei!

Nå sitter jeg her med Kristina, og vi venter på at jeg skal bli ferdig med å blogge så vi skal springe ned til bussen. Skal på bowling som jeg nevnte i forrige innlegg, med en koselig gjeng. Veldig fin Fredagskveld!
Hva skal du i kveld? Ha en fin kveld!
Marita

NYE NEGLER

Hei!

Deilig å tenke på at det endelig er helg etter en lang og travel uke. I helga skjer det ikke så mye mer enn at i kveld skal jeg på bowling med en gjeng, i morgen får jeg liggebesøk av Veronica og på Søndag skal jeg og Sara jobbe litt med skole og bruke litt tid på bloggen, sååå var det plutselig Mandag igjen og en helt ny og hard skoleuke...

I dag på skolen hadde vi ikke lærer i to timer, så isteden for å bruke tiden på og gjøre oppgaver prioriterte heller jeg og noen andre venninner og lakke neglene våre! Ble mye bedre enn de så ut før, så jeg er fornøyd. Helt enkelt og vanlig, + det passer til alt!Nå ligger jeg bare her å slapper av, skal snart hoppe i dusjen og begynne å stelle meg så jeg ikke ser ut som ett udyr!
God helg alle sammen!!

Hva skal du bruke helga di på?
Marita

TODAYS OUTFIT

God morgen! For øyeblikket sitter jeg og har naturfag, tenkte å legge ut dagens antrekk rett før jeg tok turen til skolen, men så fikk jeg desverre ikke tid. 
Satser på det kommer en del innlegg senere også, utrolig deilig å tenke på at det endelig er helg.
Tenkte og kjøre black and white outfit idag!
Genser H&M // Bukse Tiger of Sweeden  // Vest Tiger of Sweeden // Armbånd David Andersen
God helg folkens! 
Sara Gacanica

 

DETALJER PÅ SOVEROMMET

Hei!

Jeg tenkte å vise dere noen detaljer av rommet mitt! Det er noen ting som gjør rommet mitt veldig personlig for meg, og slik at jeg føler det er bare mitt rom. Veldig godt å gå inn døra å se bilder av meg og venninner, å ikke minst å se på skiltene jeg har som passer meg så utrolig godt! Kan ikke si at rommet mitt ikke hadde hatt godt av og blitt pusset litt opp og stæsjet litt med, men er godt nok for meg! Hvordan er ditt rom? Liker du å pynte litt?
Marita 

DAGENS ANTREKK

Hei!

Nå er det Marita som blogger, og jeg har desverre ikke fått blogget før nå pågrunn av at jeg var på trafikalt grunnkurs, som dere leste i forrige innlegg. Forresten så er hele dette blogg greiene nytt for meg, så dere får bare unnskylde meg i tilfelle jeg ikke oppfører meg som en "toppblogger". Men uansett, tilbake til overskriften. Jeg tenkte jeg skulle vise dere dagens antrekk i og med at jeg i dag faktisk gidda å ta på meg jeans.

 

 

Genser bikbok // Bukse H&M // Øredobber Glitter


Ha en fortsatt fin kveld!
Marita

TORSDAG'S KVELD

God kveld alle sammen! Nå sitter jeg her godt plantet under dyna og en kopp kakao i hånda. Kom akkuratt hjem og er nå klar for å øve til en samfunnsfag prøve som vi skal ha imorgen. Kan fint si jeg ikke føler meg litt klar en gang. Marita er for øyeblikket på trafikalt, så satser på hun kommer med en oppdatering senere ikveld. Så resten av kvelden går nok i prøve øving også skal jeg prøve å få meg tidlig til sengs, har blitt utrolig sent de siste kveldene, noe som igjen fører til dårlig konsentrasjon på skolen.Har dere også en del prøver fremover?
Sara Gacanica
 

NY START

Hei! 

Etter mye her og der har vi endelig kommet frem til å starte en blogg sammen. Noen av dere kjenner kansje Sara fra saragacanica.blogg.no fra hennes tidligere blogg. 
Vi satser på at det blir en del oppdateringer fra oss, i og med at vi er to stykker.
Håper de fleste kommer til å følge oss videre på denne bloggen!


Ha en fortsatt fin dag!
Sara Gacanica og Marita Mikkelsen