INGEN UNSKYLDNING DENNE GANG

Herregud, fikk akuratt spørsmålet om vi hadde sluttet å blogge. Det var akuratt da det gikk opp for meg at vi faktisk har blogg, helt sykt hvordan vi kan glemme det ut på en måte.
Kan fint innrømme at motivasjonen ikke har vært noe særlig på topp, også kommer jo skole også en del inn i bildet. Det er ikke så mye å gjøre me det egentlig, bare se posetivt på det og prøve å ta seg sammen.   I det siste så har det faktisk ikke skjedd noe spesielt, alltid småting men ikke noe spennende. Var forresten på workshop portrett fotografering på Vormedal for mindre enn en uke siden. Fikk en melding av denne fotografen over facebook om jeg var interesert til å stille opp for modell bilder, når man får et slikt tilbud er det ikke til å nøle. Så selvsagt ble jeg med, fikk også ta med meg noen venninner om jeg ville, så det gjorde jeg. Var en syk opplevelse og fikk lært mye nytt som jeg ikke hadde peiling på fra før. Fikk også noen bilder, resten får vi på mail i løpet av uken. Kan legge ut noen bilder her, så dere får en liten smakebit.
Hadde du noen gang takket ja til et slikt tilbud? 

 


Én kommentar

DAGENS ANTREKK

Slenger ut ett par bilder av dagens antrekk, har rett og slett ikke gjort noe spesielt idag! Har vært en utrolig deilig og avslappende lørdag.
Men nå er det på tide og hoppe til sengs, godnatt alle søtesmå der ute. 

Genser//Monki     Bukse//Gina TricotÉn kommentar

BEFORE I DIE

Hei! Før jeg dør vil jeg oppleve forskjellige ting, og nå tenkte jeg å dele noen av dem med dere:

Hva vil du oppleve før du dør?
Marita


2 kommentarer

NEW ROOM DETAILS

God kveld alle sammen! Nå har jeg akuratt kommet hjem etter en fantastisk dag i Stavanger by sammen med Elise og foreldrene hennes. Skulle bare på ikea og kvadrat, rett og slett bare for kos.
Fikk ikke handlet meg så utrolig mye, ble bare noen rom detaljer. Var så utrolig mye som fristet av klær og slike ting, men klarte å stå over.
Nå skal jeg ta turen bort til Elise sammen med Anja, skal nemlig snakke om Florida turen som er om noen få måneder. 

Hva synes du?
Sara GacanicaÉn kommentar

ENDELIG

Da var endelig spørsmålsrunde videoen klar! Dette tok virkelig sin tid, og med den konsentrasjonen vi har ble det mye kjefting og irritasjon. Her kommer den ivertfall, så får vi håpe på at vi kommer med flere videoer til dere. ♥


2 kommentarer

PHOTOSHOOT

Hei! Nå har vi akkuratt vært ute og knipset noen bilder, tenkte dette var på tide med tanke på at vi skulle skaffe oss en header. Så heldige som vi er så har Oda vært så snill og takket ja til å lage en header og et design til oss. Så regner med det blir fikset i løpet av kvelden. Vi skal også spille inn svarene til spørrerunden nå, så gled dere! 


Hva synes du om bildene?
Marita Mikkelsen og Sara Gacanica3 kommentarer

LØRDAG'S KVELD

Ikke så mye annet enn å si at dette var en uforglemmelig kveld! Rett og slett konge, dette må gjenta seg. Bildene forteller vell egentlig det meste!
♥ ♥ ♥ 

Hva gjorde du igår?
Sara Gacanica


3 kommentarer

MORGENSTUND HAR GULL I MUNN

God morgen allesammen! Akuratt nå er jeg ferdig pakka og klar til å ta turen ned til Elin. Skal nemlig bort til treningssenteret for å trene, var en del nøling om jeg virkelig orket dette på en lørdagsmorgen.Men til slutt fikk jeg litt vet i hode og begynte å kle meg. Nå må jeg nesten løpe, så kommer kansje et innlegg ikveld! 

 Sara Gacanica

2 kommentarer

NY JAKKE

Hei!

Endelig, endelig kan jeg si GOD VINTERFERIE! Dette har jeg sett fram til så lenge. Blir deilig å kunne sove så lenge jeg vil, og finne på masse gøy! Forrsten så kommer svarene på spørrerunden ut på video i neste uke, så bare å spørre i vei til da!

På mandag så jeg i ett blad fra selveste Europris, der de selgte noen jakker/flis som så så gode ut at jeg ville ha en! Elsker å ha "koseklær" på lager. Så i går kjørte jeg og mamma opp å kjøpte. Den er i str XL, men er utrolig liten i størrelsen. Kostet bare 250,- , men tipper på at det er dårlig kvalitet...

Hva synes du om jakken? Har du vinterferie?
Marita


2 kommentarer

KOSEKVELD I GÅR

God kveld!

I går hadde jeg besøk av Esther, der vi egentlig skulle øve til prøve som Sara tideligere blogget om, men det ble ikke akkurat så mye øving. Istedenfor ble det vell mer spising? Var veldig koselig! Så på TV og pratet om alt mulig rart. Veldig fin kveld. Problemet var da, at da hun hadde gått fikk jeg så utrolig dårlig samvittighet på alt jeg hadde spist, så jeg sprang meg en tur å trente veldig hard styrke da jeg kom hjem igjen!

Hva gjorde du på i går?
Marita


2 kommentarer

PRØVE ØVINGDa har jeg akuratt satt meg godt til rette og er klar til å begynne med øvinga. Helt ærlig så har jeg ikke peiling på hvordan jeg skal få dette stoffet inn i hodet. HATER å pugge inn ting, allerede etter to timer er alt ute av hode igjen. Har bestemt meg for å legge vekk pcn i noen timer mens jeg øver, så satser på det fungerer. Kansje jeg kommer med ett innlegg ikveld, får se hva jeg får tid til.

Husk at spørsmålsrunden enda pågår, og takk for alle kommentarene så langt! Dere er bare så snille ♥
Hater dere også å øve til prøver?
Sara Gacanica 


Én kommentar

DA KJØRER VI I GANG MED EN .....

SPØRSMÅLSRUNDE!!!!!! Siden vi ikke har hatt dette tidlige på bloggen tenkte vi at nå var det virkelig på tide! Låver dere at svarene kommer på video så fort vi har fått inn nok spørsmål.
Dere vet vell selv hvor grensen går, eller?  Sara Gacanica og Marita Mikkelsen


15 kommentarer

LOVE THAT FEELING

Nå har jeg akuratt tatt meg en lang og velfortjent spabehandling! Kom hjem fra en hard treningsøkt for akuratt en time siden. Treneren fylte året idag, så det ble feiret med kake og muffins etterfølgt av en hard treningsøkt. Utrolig deilig å kjenne på kroppen at du faktisk har gjort noe bra. Nå skal jeg lage meg pastasalat før jeg begynner å notere ned litt stoff til en helsikkens naturfagprøve. 

Hva har dere gjort idag?
Sara Gacanica


4 kommentarer

DAGENS ANTREKK

Hei!

Da er allerede tirsdagen her, og jeg klarer ikke å slutte å fortelle hvor mye jeg ser fram til helg og ikke minst vinterferie♥
I dag lot jeg joggebuksa ligge i skapet, og dro heller fram en litt penere bukse! Kreds til meg selv...

// Bukse - Pieces // Topp - Bikbok //

Nå skal jeg sove litt, så senere kommer Esther til meg å da blir det øving på prøve. Ha en fin kveld!

Hva skal du i dag?
Marita


6 kommentarer

INNJØP NOK EN GANG

Da var jeg nok en gang hjemme fra en liten shopping's runde! Denne gangen var det litt treningsklær som var i fokus, med tanke på at jeg skal begynne å jogge fast så trengte jeg en lett treningsjakke og slikt.
Ble ikke så mye, men noe ble det. Nå skal jeg rett og slett hoppe i dysjen før jeg begynner å skrive ned litt til naturfag prøven som blir på fredag!
Elsker disse fargene på treningsklærna ♥

 

Likte du innkjøpene?
Sara Gacanica

7 kommentarer

MY PURSE

Hei!

Nå er jeg endelig hjemme etter en lang og trøtt skoledag. Da jeg satt meg ned i benken lå lommeboka mi på bordet, og plutselig fikk jeg en idè, altså og blogge om hva jeg har oppi den.
Det er ikke noe spesielle ting jeg bruker og ha i den, er vell mer normale ting som folk flest har i lommebøkene sine.// iPhone - Øreklokker - Elevkort - Skoikort - Bank-kort - Penger - Kvitteringer //

Hva har du i din lommebok?
Marita

(Forresten, hvis det er noe dere lurer på så må dere bare spørre så runder vi av med "Ukens spørsmål".)


7 kommentarer

KVELDSMAT

God kveld!

Nå har jeg akkurat spist en deilig kvelds, og krysset av hvilke valgfag jeg vil ha til neste termin. Det ble bredde idrett, sosiologi og rettslære. Håper jeg liker disse fagene!
Har hatt meg en deilig dusj, og funnet frem kler og sekken er pakket klar til i morgen. Antrekket i morgen er ikke mye å skryte over, eneste ordet som forklarer det er slask.Ser du fram til en ny skoleuke?
Marita


3 kommentarer

MY WEEKEND


God kveld kjære lesere! For øyeblikket sitter jeg her og holder bokstaveligtalt på å spy. Kom akuratt hjem fra en utrolig koselig middag's tur på egon og er rett og slett sprekk mett. Vurderer å ta meg en joggetur hvis regnet roer seg. Har hatt en fantastisk helg,sammen med fantastiske mennesker. På fredag ble det en shopping runde i Haugesund sammen med storesøstera, så kjekk som hun var kjøpte hun inn mye nytt til meg, tusentakk for det! Senere på kvelden tok jeg turen til Camilla hvor jeg skulle sove, samtidig som Victoria kom senere på kvelden. Hadde en rå kveld med utrolig mye latter.
På lørdag voknet vi opp til pannekaker etterfølgt av spa. Lørdag's kvelden var faktisk rolig, kan ikke huske sist jeg bare brukte den sammen med søstera. Vi lagte oss mye god mat og slappet av med en film, og resten av kvelden kjørte vi bare rundt. Imorgen er det tilbake på skolen, og jeg håper inderlig denne uken går fortere enn toget! Blir desverre ikke så mange bilder å vise, og på toppen av alt blir det ihpone bilder, beklager det! Nå er det på tide å ta seg sammen med blogginga..

Hva har dere gjort idag?
Sara Gacanica
 


6 kommentarer

NYE TING

Hei!

Beklager for utrooligt dårlige oppdateringer, spesielt fra meg. Skal prøve å skjerpe oss!
I dag er det Søndag igjen, og helgå har som vanlig gått fort forbi, og i morgen starter en ny skoleuke. Kjenner hvor mye jeg gleder meg til ferie, og spesielt finere/varmere vær! Blitt utrolig lei av snø, og kulde...

I går fikk vi noen nye ting til kjellerstua vår som jeg tenkte jeg skulle vise dere. For dere som ikke vet det så er den under oppussing, så er ikke helt ferdig med pynteting enda! Men det kommer seg.

Nå sitter jeg bare her å slapper av, får snart besøk av en venninne og vi skal nok bare se film resten av dagen!

Hva skal du i dag?
Marita


7 kommentarer

TILBAKEMELDING FRA DERE


Vet ikke helt hva som må til for å få bloggmotivasjonen tilbake igjen.. Har dere noen forslag eller noe dere vil lese om så setter vi stor pris på en liten tilbakemelding.
Sara Gacanica


Én kommentar

SØNDAGS MODUS

God dag allesammen! For øyeblikk sitter jeg her og jobber med noen innleveringer som skal leveres inn om ikke så alt for lenge. Har faktisk hatt den værste natten på lenge, fikk ikke så mye søvn så det blir sikkert en tidlig kveld på meg ikveld. Kjenner jeg er helt gåen i kroppen etter all dansinga fra igårkveld. Vi skal også øyeblikk på familiemiddag, så det skal bli deilig.

Senere har jeg egentligt ikke noen store planer, skal mest sannsynligvis bort til frøken Eriksen. Så får se hvor kvelden bringer oss. Håper dere alle får en fin søndag videre!  


We dont lose friends, we learn who our real ones are ♥ ♥ ♥

Sara Gacanica


Ingen kommentarer

FILM FRA SELSKAP!

Valgte å legge sammen noen videoklipp fra kvelden, sykt dårlig lyd i begynnelsen når Marita holder tale... men tror det skal være mulig å høre noe av det ivertfall 


4 kommentarer

UFORGLEMMELIG HELG

Da har jeg akuratt kommet hjem og lagt meg godt til rette! Har nemlig vært i selskap hos Marita, det var rett og slett en konge kveld. Gikk for det meste i dansing,spising og slike normale ting som man faktisk gjør i selskaper. Stemninga var helt på topp og kvelden ble rett og slett velykket. Ved bordet hadde Marita laget en liten tale til hver og enkelt, noe som fikk tårene mine til å trille. Det er noe jeg aldri kommer til å glemme! 

Var også i selskap på fredag til Vilde, var selvsagt utrolig kjekt der også. Så dette ble rett og slett en helt konge kveld. Tok en del bilder ikveld, men ikke noe særlig fra fredagen. Morgen dagen kommer til å gå i lekser og innleveringer for det meste, også trening. Har ikke så mye å så egentlig, som de sier " bilder sier mer enn tusen ord"
 


Likte dere bildene?
Sara Gacanica
 


3 kommentarer

MY FOUR FAVORITE SHOES

Heisann! Da har jeg tenkt til å vise dere mine fire favoritt sko. Må si at de første er garantert mine favoritt! De er fra nelly om det er noen som skulle lure på det.
Har tenkt til å begynne med slike innlegg som feks "mine favoritt topper, bukser" og slike ting, så satser på det blir bra. Nå fikk dere vertfall ett innlegg i det, kom hjem fra en herlig og lang joggetur for ikke så alt for lenge siden, var sykt deilig å få tankene på noe annet. Kjenner jeg begynner å bli møkklei av disse tidene, rett og slett utslitt. 

Har du noen av disse skona?
Er du interesert i slike innlegg?
Sara Gacanica6 kommentarer

BØR LESES

Hei!

Jeg kom innpå en blogg, og jeg ble helt målløs. Kjente tårene i øynene presse på, men jeg fortsatte å lese, og det fikk meg til og se ting i et annet perspektiv enn jeg gjorde før. Alt er ikke alltid som man tror, og man uttaler seg kanskje om ting som man ikke har noen peiling over. Vil bare anbefale alle sammen og klikke dere innom denne bloggen, den er hjerteskjærende.

http://stopscreaming.blogg.no/

Marita


Ingen kommentarer

YESTERDAY

God dag alle sammen! Nå sitter jeg her og holder på med noen innleveringer, kom hjem for ikke så alt for lenge siden. Sov over hos Anja inatt, hadde en utrolig koselig kveld. Var hos noen kompiser av typen hennes. Var først hos henne før vi ble hentet og kjørt videre til de, var der noen timer før vi ble hentet av de samme igjen. Var vertfall en utrolig koselig kveld sammen med koselige folk. Senere skal jeg og Monika bort til Elise for å bestille Oslo billetter og hotell til april. Tok desverre kun et bilde igår før jeg gikk, så da blir det ikke noen bilder denne gang. Håper dere alle hadde en fin kveld.Hva er din plan for idag?
Sara Gacanica


7 kommentarer

ALLMENN LIVET

Hei! Beklager for utrolig dårlige oppdateringer den siste tiden, men i hvertfall jeg (Marita) har ikke hatt noe tid, det har bare vært stress hver dag og har derfor valgt selv og ikke bruke den tiden jeg faktisk har hatt til og slappe av, på bloggen.

Uansett, har ikke noe interessant og skrive om, utenom at nå sitter jeg hos Esther og vi jobber med innleveringer på en søndag.. Ikke gøy, men må man så må man!

Hva skal du i dag?
Marita


Én kommentar

gjesteinnlegg

hehe hilsen fra william :) :d


4 kommentarer

SLØVT

Beklager for helt elendig blogging på oss de siste dagene,satser på det kommer seg. Måtte bare slenge inn ett innlegg til dere før jeg tar turen til en vennine. 
Sluttet to timer tidligere idag, så det var bare utrolig deilig og komme hjem å legge seg i noen timer. Nå må jeg rett og slett løpe ned til bussen, håper alle får en fin helg!


Har dere noen planer for kvelden?
Sara Gacanica
 


Én kommentar

INNKJØP

Hallo folkens! Kom hjem for akuratt en time siden ca, var nemlig i Haugesund sammen med mamma. Har begynt å gå til fysioterapauten der en gang i uken. Så da kan jeg tenke meg det alltid blir en liten tur innom noen kjøpesenter. Idag fikk jeg faktisk litt med meg hjem, kjøpte meg en slags jakke som jeg er utrolig fornøyd med. Og nå som det er så kaldt ute trengte jeg virkelig ett nytt skjerf! Kan ikke si vi er så veldig aktive her på bloggen, men det går. Nå må jeg nesten løpe ned til solsenteret, så vi snakkes!

Likte dere innkjøpene? 
Sara Gacanica


3 kommentarer

KAN BLI SPENNENDE

Da har jeg akuratt kommet ut av dysjen, nykuret hår og stellinga er på plass! Kom hjem for akuratt en time siden ca, somsagt var jeg i Stavanger og det var der hele dagen min ble tilbringet. Var ufattelig koselig, og det er en kveld jeg kommer til å huske utrolig lenge. Ble kjent med to fantastisk nydelige jenter, sykt utadvente begge to! Noe som faktisk betyr utrolig mye, fant ut at de var helt like både meg og Anja! Så dette kan bli utrolig spennende, har mye å se frem til. Tre uker med disse personene er noe å glede seg til ♥ Kjøpte meg også en strikket genser fra monki, elsker rett og slett slike gensere. 
Nå må jeg nesten sette i gang med engelsk leksene før jeg tar kvelden. 


Hva har du gjort idag?
Sara Gacanica


Én kommentar

STAVANGER BY NEXT

God kveld folkens! For ikke så alt for lenge siden kom jeg hjem fra en vennine i klassen. Var nemlig der for å øve til et prosjekt vi skal ha på fredag, slik som Marita nevnte i sist innlegg. Kom hjem og la meg godt til rette i senga,der jeg enda ligger. Begynner ikke på skolen imorgen før ti på ti, så det skal bli utrolig deilig å sove litt lenger. Rett etter skolen går turen videre til Stavanger. Skal på noe informasjonsmøte angående Malta reisen i sommerferien. Kommer også til å møte noen av jentene jeg reiser ilag med, så det kan jo bli spennende. Satser på å ta noen bilder som jeg kan vise dere imorgen, så er ikke hjemme før ni imorgen kveld. Derfor blir det nok ikke noe blogging av meg før det.

Så forresten også tilbake på noen gamle bilder,å det er helt sykt hvor fort tiden faktisk fly forbi. Savner de tidene der vi kunne gå lettkledd ute uten å fryse oss ihel. Kjenner virkelig på meg at jeg nå er temmelig lei av denne vinteren. Kan ikke huske sist det var så kaldt og trist.. huff, håper virkelig "depresjonsperioden" snart går over.


Har du også slike vinterperioder hvor du kjenner på deg at du virkelig trenger sommeren nå? 
Sara Gacanica 


5 kommentarer

CAFÈ

Hei!

I dag fikk vi en god nyhet, og det var at vi sluttet to timer før vi skulle på skolen idag. Derfor tok jeg og noen venninner turen til cafè i byen, og koste oss der! Nå har jeg egentlig ikke noe god tid, for jeg skulle vært og jobbet med ett skoleprosjekt hos en venninne for 20 minutter siden, men jeg er alltid sent ute.... Hoppet rett i chillbuksen når jeg kom hjem, deeilig! Er forresten utrolig trøtt om dagene, må kanskje begynne å legge meg tidligere.Hva skal dere i dag?
Marita

3 kommentarer

ROOM DETAILS

I og med at Marita la ut bilder av rom detaljer for ikke så alt for lenge tenkte jeg og gjøre akuratt det samme. Tok faktisk en ekstremt opprydning idag, i og med at det var noe som ikke hadde blitt gjort på utrolig lenge. 
Kom forresten akuratt hjem fra ei vennine, har hjulpet henne med eksamens presentasjon! Så håper det går bra med henne imorgen.
I morgen er det tilbake igjen med hardt skolearbeid, satser på uken går utrolig fort.
Her får dere hvertfall ett innblikk i noen av mine rom detaljer. Pleier du og ha slike opprydninger inni mellom? 
Sara Gacanica
12 kommentarer

KOSEKVELD

Hei!

I dag har jeg tilbringt dagen min sammen med Esther. Vi jogget tur i 45 minutter i dag, så er veldig fornøyde begge to! Nå har hun akkurat blitt hentet etter en koselig kveld med tv-kos og prating. I morgen er det på igjen med skole, noe jeg ikke gleder meg til akkurat... Skal bli godt med helg igjen for å si det sånn!Men man får bare se positivt på det, for alt i alt har jeg hatt en utrolig fin fin helg!!

Hva har du gjort i dag? Har du hatt en fin helg?
Marita


3 kommentarer

ANBEFALING

Hei!

Jeg ville sagt god morgen, for jeg våknet for knappe minutter siden, så lurer på hvordan det vil gå med døgnrytmen min... Jeg tenkte og komme med en anbefaling til dere og bare så dere vet det så er det jeg skriver om produktet min meining, så det er ikke umulig at du ikke synes det samme!Det er en hårkur som er for farget hår. Det er en kjapp behandling på bare 60 sekunder, men er selvfølgelig bedre å ha den så lenge som bare mulig! Resultatet skal bli at håret skal se friskt ut og den hjelper på og holde på hårfargen din. Jeg har merket selv etter at jeg begynte å bruke den så er håret mitt blitt mye mykere, og faktisk mye lettere og håndtere håret hvis jeg skal rette, eller krølle det. Ikke minst så lukter den utroligt godt! Er ikke helt sikker på hvor den er kjøpt siden jeg fikk den som gave.


Nå sitter jeg her i bare morgenkåpa og spiser frokost, og skal snart ut på en løpetur. Kjenner det godt i kroppen idag at jeg trente i går, men det er bare godt å kjenne at kroppen har jobbet litt!


Har du prøvd ut hårkuren? Hva skal du i dag?
Marita
7 kommentarer

READY,SET,GO!

God dag alle sammen! Sara som blogger nå, voknet opp idag av et solskinn herlig vær. Nå har jeg akuratt tatt på meg treningsklærna og er klar for å ta meg en joggetur. Når det er slikt vær får du enda mer lyst til å få ræva ut og gjøre noe fornuftig. Har forresten laget meg en "joggetimeplan" over hvor jeg skal jogge og hvor ofte, så håper jeg klarer å fylle den.Pleier dere også å jogge?
Sara Gacanica


 


5 kommentarer

BLACK AND WHITEHalloen, som jeg låvet skulle jeg publisere ett innlegg før jeg tok turen ut. Så har egentlig ikke så mye å skrive til dere, håper dere får en fortreffelig kveld og koser dere utrolig mye.
Blir så mye mer fornøyd med bildene når de er i svart og hvitt, av en eller annen merkelig grunn. Vi har forresten også tenkt til å begynne med ukas spørsmål, så det er bare til å spør om det er noe dere lurer på så skal vi svare så godt vi kan.

Er det noe dere lurer på?
Sara Gacanica16 kommentarer

VELYKKET KVELD

God dag alle sammen!

I går leste dere at jeg skulle på bowling med en gjeng. Det var utroligt koselig, jeg har ikke kost meg så mye på lang tid! Det var folk som var med som jeg ikke har vært med på lenge så alt i alt ble det bare en kanon bra start på helga for meg. Håper dere hadde en like fin kveld!
(Tok ikke så mange bilder som ble bra, men er bedre enn ingenting)


Nå har jeg plantet meg godt ned i sofaen, men etter jeg har gjort min jobb her på bloggen, skal jeg trene. Ble ikke noe av det i går, så da må man ta det igjen i dag!Hadde du en fin kveld i går? Trener du?
Marita
5 kommentarer

DIAMOND

God morgen kjære lesere! For øyeblikket sitter jeg og venter på at Vilde skal bli ferdig med å stelle seg for hun skal til Haugesund. Jeg har en del ting å gjøre før vi møtes igjen ikveld.
Skal nemlig farge håret og slik. Planen for ikveld er halvveis planlagt, kommer også med et innlegg senere.

Tilbake til det jeg skulle frem til, for en time siden tok vi turen til tannlegeklinikkiken, moren til Vilde er nemlig tannlege.Så snill som hun er tilbydde hun seg og feste på en diamant, takket selvsagt ikke nei til det.
Hadde det også for et år tilbake, men måtte desverre ta den av fordi jeg skulle få streng.. kan vertfall si jeg ble fornøyd, føler liksom det er det lille ekstra!  Så her får dere se ett bilde av resultatet, hater egentlig å legge ut slike bilder, men den vistes desverre ikke på bilde om jeg tok med hele ansiktet.


Hva er deres planer for ikveld?
Sara Gacanica 


5 kommentarer

FREDAGS KVELD

Halloen, nå er det Sara som blogger! For øyeblikker sitter jeg her sammen med min gode vennine Vilde. Skal sove over her inatt, så dette kan bli koselig. Har akuratt hatt en utrolig deilig spa kveld, noe som jeg virkelig trengte. Elsker slike fredager hvor jeg faktisk bare kan slappe helt av, det slår aldri feil. Har tatt en del bilder som jeg skal dele med dere, så håper de faller i smak.
 Skal øyeblikk lage oss noe mat før vi slår på en film. Er ikke helt sikker på hva planen for imorgen blir, tar det som det kommer egentlig.
Må forresten bare si at vi er utrolig fornøyd med statestikken så langt, rett og slett overasket! Så håper det fortsetter slik. ♥


Ha en fortsatt fin helg folkens!
Sara Gacanica 


21 kommentarer

BOWLING

Hei!

Nå sitter jeg her med Kristina, og vi venter på at jeg skal bli ferdig med å blogge så vi skal springe ned til bussen. Skal på bowling som jeg nevnte i forrige innlegg, med en koselig gjeng. Veldig fin Fredagskveld!
Hva skal du i kveld? Ha en fin kveld!
Marita


4 kommentarer

NYE NEGLER

Hei!

Deilig å tenke på at det endelig er helg etter en lang og travel uke. I helga skjer det ikke så mye mer enn at i kveld skal jeg på bowling med en gjeng, i morgen får jeg liggebesøk av Veronica og på Søndag skal jeg og Sara jobbe litt med skole og bruke litt tid på bloggen, sååå var det plutselig Mandag igjen og en helt ny og hard skoleuke...

I dag på skolen hadde vi ikke lærer i to timer, så isteden for å bruke tiden på og gjøre oppgaver prioriterte heller jeg og noen andre venninner og lakke neglene våre! Ble mye bedre enn de så ut før, så jeg er fornøyd. Helt enkelt og vanlig, + det passer til alt!Nå ligger jeg bare her å slapper av, skal snart hoppe i dusjen og begynne å stelle meg så jeg ikke ser ut som ett udyr!
God helg alle sammen!!

Hva skal du bruke helga di på?
Marita


6 kommentarer

TODAYS OUTFIT

God morgen! For øyeblikket sitter jeg og har naturfag, tenkte å legge ut dagens antrekk rett før jeg tok turen til skolen, men så fikk jeg desverre ikke tid. 
Satser på det kommer en del innlegg senere også, utrolig deilig å tenke på at det endelig er helg.
Tenkte og kjøre black and white outfit idag!
Genser H&M // Bukse Tiger of Sweeden  // Vest Tiger of Sweeden // Armbånd David Andersen
God helg folkens! 
Sara Gacanica

 


9 kommentarer

DETALJER PÅ SOVEROMMET

Hei!

Jeg tenkte å vise dere noen detaljer av rommet mitt! Det er noen ting som gjør rommet mitt veldig personlig for meg, og slik at jeg føler det er bare mitt rom. Veldig godt å gå inn døra å se bilder av meg og venninner, å ikke minst å se på skiltene jeg har som passer meg så utrolig godt! Kan ikke si at rommet mitt ikke hadde hatt godt av og blitt pusset litt opp og stæsjet litt med, men er godt nok for meg! Hvordan er ditt rom? Liker du å pynte litt?
Marita 


3 kommentarer

DAGENS ANTREKK

Hei!

Nå er det Marita som blogger, og jeg har desverre ikke fått blogget før nå pågrunn av at jeg var på trafikalt grunnkurs, som dere leste i forrige innlegg. Forresten så er hele dette blogg greiene nytt for meg, så dere får bare unnskylde meg i tilfelle jeg ikke oppfører meg som en "toppblogger". Men uansett, tilbake til overskriften. Jeg tenkte jeg skulle vise dere dagens antrekk i og med at jeg i dag faktisk gidda å ta på meg jeans.

 

 

Genser bikbok // Bukse H&M // Øredobber Glitter


Ha en fortsatt fin kveld!
Marita


4 kommentarer

TORSDAG'S KVELD

God kveld alle sammen! Nå sitter jeg her godt plantet under dyna og en kopp kakao i hånda. Kom akkuratt hjem og er nå klar for å øve til en samfunnsfag prøve som vi skal ha imorgen. Kan fint si jeg ikke føler meg litt klar en gang. Marita er for øyeblikket på trafikalt, så satser på hun kommer med en oppdatering senere ikveld. Så resten av kvelden går nok i prøve øving også skal jeg prøve å få meg tidlig til sengs, har blitt utrolig sent de siste kveldene, noe som igjen fører til dårlig konsentrasjon på skolen.Har dere også en del prøver fremover?
Sara Gacanica
 


2 kommentarer

NY START

Hei! 

Etter mye her og der har vi endelig kommet frem til å starte en blogg sammen. Noen av dere kjenner kansje Sara fra saragacanica.blogg.no fra hennes tidligere blogg. 
Vi satser på at det blir en del oppdateringer fra oss, i og med at vi er to stykker.
Håper de fleste kommer til å følge oss videre på denne bloggen!


Ha en fortsatt fin dag!
Sara Gacanica og Marita Mikkelsen

 

 


6 kommentarerHei og velkommen til vår blogg! Her skal du få ett innblikk i vår hverdag, outfits, innkjøp og lignende. Om det er noe du skulle lure på så er bare til å sende oss en melding, og vi svarer så fort vi får muligheten til det.
hits