INGEN UNSKYLDNING DENNE GANG

Herregud, fikk akuratt spørsmålet om vi hadde sluttet å blogge. Det var akuratt da det gikk opp for meg at vi faktisk har blogg, helt sykt hvordan vi kan glemme det ut på en måte.
Kan fint innrømme at motivasjonen ikke har vært noe særlig på topp, også kommer jo skole også en del inn i bildet. Det er ikke så mye å gjøre me det egentlig, bare se posetivt på det og prøve å ta seg sammen.   I det siste så har det faktisk ikke skjedd noe spesielt, alltid småting men ikke noe spennende. Var forresten på workshop portrett fotografering på Vormedal for mindre enn en uke siden. Fikk en melding av denne fotografen over facebook om jeg var interesert til å stille opp for modell bilder, når man får et slikt tilbud er det ikke til å nøle. Så selvsagt ble jeg med, fikk også ta med meg noen venninner om jeg ville, så det gjorde jeg. Var en syk opplevelse og fikk lært mye nytt som jeg ikke hadde peiling på fra før. Fikk også noen bilder, resten får vi på mail i løpet av uken. Kan legge ut noen bilder her, så dere får en liten smakebit.
Hadde du noen gang takket ja til et slikt tilbud? 

 

Én kommentar

utrolig fine bilder!

Skriv en ny kommentar


Hei og velkommen til vår blogg! Her skal du få ett innblikk i vår hverdag, outfits, innkjøp og lignende. Om det er noe du skulle lure på så er bare til å sende oss en melding, og vi svarer så fort vi får muligheten til det.

Menyhits