MY WEEKEND


God kveld kjære lesere! For øyeblikket sitter jeg her og holder bokstaveligtalt på å spy. Kom akuratt hjem fra en utrolig koselig middag's tur på egon og er rett og slett sprekk mett. Vurderer å ta meg en joggetur hvis regnet roer seg. Har hatt en fantastisk helg,sammen med fantastiske mennesker. På fredag ble det en shopping runde i Haugesund sammen med storesøstera, så kjekk som hun var kjøpte hun inn mye nytt til meg, tusentakk for det! Senere på kvelden tok jeg turen til Camilla hvor jeg skulle sove, samtidig som Victoria kom senere på kvelden. Hadde en rå kveld med utrolig mye latter.
På lørdag voknet vi opp til pannekaker etterfølgt av spa. Lørdag's kvelden var faktisk rolig, kan ikke huske sist jeg bare brukte den sammen med søstera. Vi lagte oss mye god mat og slappet av med en film, og resten av kvelden kjørte vi bare rundt. Imorgen er det tilbake på skolen, og jeg håper inderlig denne uken går fortere enn toget! Blir desverre ikke så mange bilder å vise, og på toppen av alt blir det ihpone bilder, beklager det! Nå er det på tide å ta seg sammen med blogginga..

Hva har dere gjort idag?
Sara Gacanica
 

6 kommentarer

mo

03.02.2013 kl.18:52

ååå koseligt<3

Eirill Kvam

03.02.2013 kl.19:33

ååh, så koselig!

Mathias Folke Nordby

03.02.2013 kl.20:05

Så koslig ! :)

Ha en fin kveld videre da :D

sminkedokka997

03.02.2013 kl.20:23

Så koselig :)
jeg har faktisk jogget 5km i dag!

Marte Ytreland

03.02.2013 kl.22:36

Så kos :*

Skriv en ny kommentar


Hei og velkommen til vår blogg! Her skal du få ett innblikk i vår hverdag, outfits, innkjøp og lignende. Om det er noe du skulle lure på så er bare til å sende oss en melding, og vi svarer så fort vi får muligheten til det.

Menyhits