UFORGLEMMELIG HELG

Da har jeg akuratt kommet hjem og lagt meg godt til rette! Har nemlig vært i selskap hos Marita, det var rett og slett en konge kveld. Gikk for det meste i dansing,spising og slike normale ting som man faktisk gjør i selskaper. Stemninga var helt på topp og kvelden ble rett og slett velykket. Ved bordet hadde Marita laget en liten tale til hver og enkelt, noe som fikk tårene mine til å trille. Det er noe jeg aldri kommer til å glemme! 

Var også i selskap på fredag til Vilde, var selvsagt utrolig kjekt der også. Så dette ble rett og slett en helt konge kveld. Tok en del bilder ikveld, men ikke noe særlig fra fredagen. Morgen dagen kommer til å gå i lekser og innleveringer for det meste, også trening. Har ikke så mye å så egentlig, som de sier " bilder sier mer enn tusen ord"
 


Likte dere bildene?
Sara Gacanica
 

3 kommentarer

Ida

27.01.2013 kl.03:06

Digger Bloggen din
så kos<3

cathrine

04.02.2013 kl.20:42

Så fine bilder!! Nydelig kjole, og heile deg selfølgelig<3

Skriv en ny kommentar


Hei og velkommen til vår blogg! Her skal du få ett innblikk i vår hverdag, outfits, innkjøp og lignende. Om det er noe du skulle lure på så er bare til å sende oss en melding, og vi svarer så fort vi får muligheten til det.

Menyhits