STAVANGER BY NEXT

God kveld folkens! For ikke så alt for lenge siden kom jeg hjem fra en vennine i klassen. Var nemlig der for å øve til et prosjekt vi skal ha på fredag, slik som Marita nevnte i sist innlegg. Kom hjem og la meg godt til rette i senga,der jeg enda ligger. Begynner ikke på skolen imorgen før ti på ti, så det skal bli utrolig deilig å sove litt lenger. Rett etter skolen går turen videre til Stavanger. Skal på noe informasjonsmøte angående Malta reisen i sommerferien. Kommer også til å møte noen av jentene jeg reiser ilag med, så det kan jo bli spennende. Satser på å ta noen bilder som jeg kan vise dere imorgen, så er ikke hjemme før ni imorgen kveld. Derfor blir det nok ikke noe blogging av meg før det.

Så forresten også tilbake på noen gamle bilder,å det er helt sykt hvor fort tiden faktisk fly forbi. Savner de tidene der vi kunne gå lettkledd ute uten å fryse oss ihel. Kjenner virkelig på meg at jeg nå er temmelig lei av denne vinteren. Kan ikke huske sist det var så kaldt og trist.. huff, håper virkelig "depresjonsperioden" snart går over.


Har du også slike vinterperioder hvor du kjenner på deg at du virkelig trenger sommeren nå? 
Sara Gacanica 

5 kommentarer

Marte Ytreland

14.01.2013 kl.22:18

Du går nå endå lettkledd sara!! Fryse av å se deg :D Haha :* TRENGE sommar eg og nå da, ska bli digg :D

Ida Dahl

14.01.2013 kl.22:20

ååå ! kos deg masse gullen<3

Mathias Folke Nordby

14.01.2013 kl.22:22

HA en fin tur :) !

Monika

14.01.2013 kl.22:27

ååå glede meg te sommar ja!! skal finna på mya gøy<3

karama97

15.01.2013 kl.18:46

Kos deg! Jaa, vil ha varme! :(

Skriv en ny kommentar


Hei og velkommen til vår blogg! Her skal du få ett innblikk i vår hverdag, outfits, innkjøp og lignende. Om det er noe du skulle lure på så er bare til å sende oss en melding, og vi svarer så fort vi får muligheten til det.

Menyhits